Om følgebiltjenesten

Som erfaren ambulansearbeider kan jeg tilby følgebilkjøring for både brede, tunge, lange og ellers vanskelige transporter.
Bilen jeg bruker er en VW Amarok. Der har jeg montert det jeg mener er det beste på markedet av varslingsutstyr, samt lysramme til de ulike skilt som måtte være påkrevet.

Alt utstyr for å oppfylle kravene i forskriftene er selvsagt på plass. I tillegg har jeg alltid med meg diverse verktøy, motorsag, ekstra jekkestropper og annet som kan komme til nytte.

Hvorfor velge meg?
Som allerede nevnt har jeg allerede flere år bak meg som autorisert ambulansearbeider. Derfra har jeg med meg mye erfaring om hvordan trafikanter opplever både varslingslys, plutselige forandringer i kjøremønster og så videre. I tillegg er jeg godt rustet dersom ulykken skulle være ute – både personlig og utstyrsmessig. Mitt “førstehjelpsskrin” inneholder ganske mye mer enn standard.
Mitt mål er å alltid kunne tilby den beste servicen. Det betyr ren bil, ren uniform, høflig fremtreden, grundig planlegging, godt gjennomført transport og selvsagt et enkelt oppgjør i etterkant.

Pris
Jeg ønsker å være veldig imøtekommende på pris. Dersom du er en transportør på utkikk etter en enkel hverdag – så er jeg ditt rette valg. Jeg lar deg sette en pris du kan leve med, og hvis jeg kan si meg enig, så gjennomfører vi både transport og faktura etter avtale. Jeg har ikke lyst til å sette en fast pris, da den alltid vil ha uforutsigbare variabler. Transportdistanse, returfrakt og antall oppdrag er bare noen av dem.

Kontakt
Dersom dette kunne høres interessant ut, så ta gjerne kontakt, så finner vi ut av oppdraget sammen!